logo-blue

Topul orașelor olandeze cu cele mai mari comunități românești

olanda

Olanda, cunoscută pentru morile sale de vânt și cultura sa distinctivă, este și o țară care găzduiește 40000 de români. Pe măsură ce trece timpul, românii se adaptează și aduc nu doar tradițiile și cultura lor bogată, ci și competențe valoroase și o forță de muncă calificată.

Amsterdam

Capitala Olandei, Amsterdam, este un oraș de poveste și o destinație populară pentru românii în căutarea oportunităților de muncă. Cu o economie diversificată, Amsterdam oferă joburi în domenii precum IT, finanțe și turism.

Rotterdam

Rotterdam, cu portul său aglomerat, găzduiește o comunitate românească în creștere. Mulți români stabiliți aici lucrează în domeniul transportului și logisticii, contribuind la economia orașului.

Haga (Den Haag)

Capitala politică a Olandei, Haga, este și o destinație populară pentru românii care lucrează în diplomație, dată fiind multitudinea ambasadelor și organizațiilor internaționale. În plus, orașul găzduiește o comunitate românească în creștere, implicată în diferite domenii, inclusiv în sectorul non-guvernamental.

Utrecht

Utrecht este cunoscut pentru universitățile sale prestigioase, ceea ce îl face o alegere perfectă pentru tinerii români care își doresc să își continue studiile. Mulți decid să rămână și să-și construiască o carieră în oraș după terminarea facultății.

Eindhoven

Eindhoven este un centru tehnologic important, iar românii aduc aici know-how valoros în domenii precum tehnologie și inginerie. Oportunitățile din industria high-tech atrag, de asemenea, mulți români dornici să învețe, să lucreze și să se perfecționeze.

Concluzie

Aceste orașe reprezintă hub-uri importante pentru comunitatea românească din Olanda. Fiecare oraș are caracteristici unice și oportunități, contribuind la diversitatea și creșterea acestei comunități.

Cauți un job în străinătate? Contactează-ne:
📞 +40 312 298 277
✉️ [email protected]

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Newsletter

Sign up our newsletter to get update information, news, insight or promotions.
Translate »