logo-blue

Topul orașelor olandeze cu cele mai mari comunități românești

olanda

Olanda, cunoscută pentru morile sale de vânt și cultura sa distinctivă, este și o țară care găzduiește 40000 de români. Pe măsură ce trece timpul, românii aduc nu doar tradițiile și cultura lor bogată, ci și competențe valoroase și o forță de muncă calificată.

Amsterdam

Capitala Olandei, Amsterdam, este un oraș de poveste și o destinație populară pentru românii în căutarea oportunităților de muncă. Cu o economie diversificată, Amsterdam oferă joburi în domenii precum IT, finanțe și turism.

Rotterdam

Rotterdam, cu portul său aglomerat, găzduiește o comunitate românească în creștere. Mulți români stabiliți aici lucrează în domeniul transportului și logisticii, contribuind la economia orașului.

Haga (Den Haag)

Capitala politică a Olandei, Haga, este și o destinație populară pentru românii care lucrează în diplomație, dată fiind multitudinea ambasadelor și organizațiilor internaționale. În plus, orașul găzduiește o comunitate românească în creștere, implicată în diferite domenii, inclusiv în sectorul non-guvernamental.

Utrecht

Utrecht este cunoscut pentru universitățile sale prestigioase, ceea ce îl face o alegere perfectă pentru tinerii români care își doresc să își continue studiile. Mulți decid să rămână și să-și construiască o carieră în oraș după terminarea facultății.

Eindhoven

Eindhoven este un centru tehnologic important, iar românii aduc aici know-how valoros în domenii precum tehnologie și inginerie. Oportunitățile din industria high-tech atrag, de asemenea, mulți români dornici să învețe, să lucreze și să se perfecționeze.

Concluzie

Aceste orașe reprezintă hub-uri importante pentru comunitatea românească din Olanda. Fiecare oraș are caracteristici unice și oportunități, contribuind la diversitatea și creșterea acestei comunități.

Dacă iei în considerare să te stabilești Olanda sau în alte țări precum Germania sau Belgia, agenția noastră de recrutare poate să te asiste în găsirea jobului dorit:

📞 +40333630000

✉️ [email protected]

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Newsletter

Sign up our newsletter to get update information, news, insight or promotions.
Translate »