logo-blue

Cele mai importante 5 industrii din Germania

constructii muncitori

Germania, una dintre cele mai mari economii din lume, este cunoscută pentru industriile sale puternice și inovatoare. Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă în Germania, acestea sunt cele 5 sectoare care domină piața:

Industria auto

Cu nume mari precum Volkswagen, BMW, Mercedes-Benz și Audi, industria auto germană este una dintre cele mai importante din lume. Se caută ingineri, tehnicieni auto și specialiști în dezvoltarea de mașini electrice.

Sănătate și farmaceutică

Industria medicală și farmaceutică germană este în plină expansiune, cu cerere pentru medici, asistenți medicali, cercetători și specialiști în dezvoltarea de medicamente.

Industria metalurgică

Germania este cunoscută pentru producția și prelucrarea metalelor neferoase și a oțelului. Sunt căutați ingineri metalurgiști și tehnicieni de întreținere a utilajelor.

Construcții

Datorită proiectelor de construcții mari și inovatoare, inginerii și constructorii sunt foarte solicitați atât în ceea ce privește construcțiile civile și infrastructura, cât și dezvoltarea sustenabilă.

Tehnologia Informației și Comunicațiile (IT&C)

Germania este o forță în ascensiune în domeniul tehnologiei și software-ului. Companii precum SAP, Siemens și Deutsche Telekom sunt în căutare de dezvoltatori software, specialiști în securitate cibernetică și experți în inteligență artificială.

Cauți un job în străinătate? Contactează-ne:
📞 +40 312 298 277
✉️ [email protected]

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Newsletter

Sign up our newsletter to get update information, news, insight or promotions.
Translate »