Joburi Disponibile

Noi dăm match carierei tale! Noul tău loc de muncă începe cu Recruto!

Proces Recrutare

Descoperă noul proces de recrutare din România! Noi schimbăm jocul!

Află mai multe despre Recruto

INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL – Recruto.ro / MONEFY BUSINESS SRL

INFORMARE


În baza dispozițiilor Regulamentului (UE) 679/2016, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie datelor MONEFY BUSINESS SRL cu sediul social in Bulevardul IULIU MANIU Nr. 6C Bl. C5, Sc. B, Ap. 24, Sector 6, Bucuresti, Cod Postal 061103, înregistrată la Registrul Comertului cu nr. J40 / 13518 / 15.10.2020, avand Cod Unic de Inregistrare RO 43190154 (denumit în continuare Operator), vă informează în legătură cu modul în care datele dumneavoastră personale sunt utilizate și scopul pentru care acestea sunt folosite:

CE TIPURI DE DATE COLECTĂM ȘI DE CE?

 

Organizatorul va colecta și prelucra datele Dumneavoastra cu caracter personal dupa cum urmeaza:

  • Numele și prenumele – Necesar pentru comunicare cu solicitantul
  • Adresa de email – Necesar pentru comunicare cu solicitantul
  • Numar telefon – Necesar pentru comunicare cu solicitantul
  • Categorie (persoana fizica/persoana juridica) – Necesar in scop statistic

SCOPUL PRELUCRĂRII DATELOR PERSONALE

Colectarea și prelucrarea datelor personale menționate se realizează cu scopul răspunderii la solicitarea de contactare in vederea prezentarii platformei recruto.ro.

DURATA PRELUCRĂRII PENTRU SCOPUL PRINCIPAL

Datele personale se stochează 12 luni din momentul colectarii, respectand exclusiv scopul pentru care au fost colectate.

CU CINE ÎMPĂRTĂȘIM DATELE DUMNEAVOASTRĂ?

Nu tranferam datele dumneavoastra catre alti operatori sau persoane imputernicite.

CARE SUNT DREPTURILE DUMNEAVOASTRA ?

Dumneavoastra, in calitate de persoana vizata, luati la cunoștință drepturile de care beneficiati cu privire la prelucrarea datelor personale, indiferent de scopul prelucrării indicat mai sus, respectiv: de a va retrage, în orice moment, consimțământul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal; de a solicita accesul la datele prelucrate; de a solicita rectificarea, ștergerea, restricționarea datelor prelucrate; de a se opune prelucrării datelor, exceptand cazul în care dispoziții legale prevăd contrariul; dreptul la portabilitatea datelor; dreptul de a depune o plangere in fata ANSPCP; dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată a datelor personale, inclusiv crearea de profiluri. Pentru orice solicitări pe care le puteți avea cu privire la exercitarea drepturilor menționate mai sus, sau la retragerea consimțământului, precum și pentru a ne adresa orice alte întrebări privitoare la cele comunicate prin prezenta, puteți să ne contactați la adresa de email: info@recruto.ro, emailul dumneavoastră ajungând la persoana responsabilă cu protecția datelor cu caracter personal.

TEMEIUL PRELUCRĂRII DATELOR PERSONALE

a) Prelucrarea datelor personale precum numele si prenumele, adresa de email, numarul de telefon, categoria s semnatura sunt necesare realizarii studiului de piata si comunicarii cu solicitantul și sunt prelucrate în temeiul art. 6 lit. b) din Regulamentul (UE) 2016/679, respectiv ”prelucrarea este necesară pentru executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract”.

Pentru orice intrebari, reclamatii sau plangeri legate de procesarea datelor cu caracter personal, va rugam sa ne contactati pe adresa de email dpo@monefy.ro

 


Cu consideratie,
MONEFY BUSINESS SRL
Peter Andrei
peter@monefy.ro
0720 742 096