În baza dispozițiilor Regulamentului (UE) 679/2016, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie datelor Recruto (denumit în continuare Operator), vă informează în legătură cu modul în care datele dumneavoastră personale sunt utilizate și scopul pentru care acestea sunt folosite:

CE TIPURI DE DATE COLECTĂM ȘI DE CE?

Organizatorul va colecta și prelucra datele Dumneavoastra cu caracter personal dupa cum urmeaza:

  • Numele și prenumele – Necesar pentru comunicare cu solicitantul
  • Adresa de email – Necesar pentru comunicare cu solicitantul
  • Numar telefon – Necesar pentru comunicare cu solicitantul
  • Categorie (persoana fizica/persoana juridica) – Necesar in scop statistic

SCOPUL PRELUCRĂRII DATELOR PERSONALE

Colectarea și prelucrarea datelor personale menționate se realizează cu scopul răspunderii la solicitarea de contactare in vederea prezentarii platformei recruto.ro.

DURATA PRELUCRĂRII PENTRU SCOPUL PRINCIPAL

Datele personale se stochează 12 luni din momentul colectarii, respectand exclusiv scopul pentru care au fost colectate.

CU CINE ÎMPĂRTĂȘIM DATELE DUMNEAVOASTRĂ?

Nu tranferam datele dumneavoastra catre alti operatori sau persoane imputernicite.

CARE SUNT DREPTURILE DUMNEAVOASTRA ?

Dumneavoastra, in calitate de persoana vizata, luati la cunoștință drepturile de care beneficiati cu privire la prelucrarea datelor personale, indiferent de scopul prelucrării indicat mai sus, respectiv: de a va retrage, în orice moment, consimțământul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal; de a solicita accesul la datele prelucrate; de a solicita rectificarea, ștergerea, restricționarea datelor prelucrate; de a se opune prelucrării datelor, exceptand cazul în care dispoziții legale prevăd contrariul; dreptul la portabilitatea datelor; dreptul de a depune o plangere in fata ANSPCP; dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată a datelor personale, inclusiv crearea de profiluri. Pentru orice solicitări pe care le puteți avea cu privire la exercitarea drepturilor menționate mai sus, sau la retragerea consimțământului, precum și pentru a ne adresa orice alte întrebări privitoare la cele comunicate prin prezenta, puteți să ne contactați la adresa de email: [email protected], emailul dumneavoastră ajungând la persoana responsabilă cu protecția datelor cu caracter personal.

TEMEIUL PRELUCRĂRII DATELOR PERSONALE

a) Prelucrarea datelor personale precum numele si prenumele, adresa de email, numarul de telefon, categoria s semnatura sunt necesare realizarii studiului de piata si comunicarii cu solicitantul și sunt prelucrate în temeiul art. 6 lit. b) din Regulamentul (UE) 2016/679, respectiv ”prelucrarea este necesară pentru executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract”.

Pentru orice intrebari, reclamatii sau plangeri legate de procesarea datelor cu caracter personal, va rugam sa ne contactati pe adresa de email [email protected].

POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE PRIN E-MAIL

Folosim instrumentele online Mailtrack.io (țară de proveniență Spania) și Scrap.io (țară de proveniență Statele Unite ale Americii) pentru trimiterea ofertelor generale de colaborare (de prezentare) și pentru analiza mesajelor trimise. Scrap.io reprezintă un instrument online de scrapping care permite descărcarea rapidă a datelor publice din Google Maps (Google My Business), pe bază de abonament lunar, descărcăm adrese de email în funcție de domeniile de activitate vizate și orașele care prezintă interes pentru afacerea noastră. Mailtrack.io reprezintă un instrument de analiză a e-mailurilor trimise prin afișarea statisticilor de: trimitere completă e-mail, deschidere e-mail (de câte ori), vizualizare PDF, click-uri și campanii de e-mail (BCC). Contactele (e-mailuri publice de afacere: ex. [email protected]) extrase și abordate prin trimiterea de oferte de colaborare nu sunt adăugate într-un alt instrument de email marketing pentru newsletter (buletin informativ) sau oferte comerciale fără consimțământul lor în prealabil.


Cu consideratie,
Recruto
[email protected]