logo-blue

Top 5 Agenții de Recrutare Personal din România

Agențiile de recrutare se ocupă cu recomandarea de candidați potriviți către companii care au poziții deschise în cadrul departamentelor sale. Aceste agenții reprezintă un mare avantaj pentru candidați, deoarece au acces la o varietate mare de joburi. De asemenea, candidații care apelează la agenții de recrutare deseori beneficiază de consiliere în carieră, îndrumare, evaluarea și optimizarea CV-ului, sfaturi și soluții. Clienții firmelor de recrutare sunt angajatorii, astfel că nu se percep taxe candidaților pentru a intra în bazele de date ale agențiilor.

Recruto România

Recruto este prima agenție din România care dorește să schimbe complet procesul de recrutare personal pentru companii, dar și parteneriatul dintre candidați și agenție prin consiliere și îndrumare gratuită pe toată perioada colaborării.

Recruto creează o nouă experiență candidaților și angajatorilor din România cu o abordare altfel a procesului de recrutare, printr-un un proces de comisionare diferit față de toate agențiile din țară, atât pentru angajați, cât și pentru companii. Pentru angajați oferă consiliere gratuită, noi oportunități de carieră, transparență și siguranță la locul curent de muncă pe toată perioada colaborării, iar pentru companii, Recruto reprezintă singura agenție de recrutare din România care să ofere procesul de identificare, selecție și angajare de personal gratuit primele 3 luni pentru orice poziție dorită.

Adecco 

Compania Adecco este o firmă de recrutare cu sediul în București care oferă servicii specializate de resurse umane, cum ar fi următoarele: selecție de candidați, mobilități globale, angajați pentru muncă temporară și programe de training. Adecco gestionează soluții noi pentru clienții lor în vederea eficientizării proceselor implicate în domeniul resurselor umane și reducerii costurilor. Dispun de un sistem ușor de aplicare pentru joburi și diferite sfaturi pentru a găsi angajatorul ideal.

Lugera

Lugera reprezintă o companie formată din specialiști în HR pregătiți să asigure sprijinul necesar în proiectele derulate. Serviciile pe care le oferă includ: Recrutare și Selecție, Payroll, Muncă Temporară, Recrutare în masă, Outplacement și Downsizing, Training. Compania gestionează proiecte de externalizare, și gestionează orice proiect specific resurselor umane.

ABC Human Capital 

ABC Human Capital susține companiile si candidații cu servicii de recrutare și proiecte de headhunting care îi ajuta să obțină maximul de beneficii. Misiunea lor este de a asigura creșterea organizațiilor partenere și a le ajuta să își atingă obiectivele, prin abordarea capitalului uman, considerat cel mai important capital al companiei. Gama serviicilor oferite este una variată, construită astfel încât să răspundă nevoilor companiilor, de la selecția și recrutarea personalului, evaluarea profesională a candidaților și implementarea de programe care să susțină persoanele să se readapteze la condițiile pieței forței de muncă.

Manpower 

Compania Manpower ajută candidații să găsească poziții deschise la diferite locuri de muncă, iar pentru companii oferă soluții în ceea ce privesc problemele ale forței de muncă. Manpower propune soluții inovatoare de resurse umane, adaptate cerințelor unui mediu volatile și complex. Serviciile oferite includ recrutarea de personal, muncă temporară, soluții de administrare personal, gestiune și poziționarea strategică în piață a unei companii.

Nu plătești decât dacă ești mulțumit de personalul recrutat! 

Recruto reprezintă singura și prima agenție din România care să ofere gratuit procesele de selecție, identificare și recrutare a personalului, dar și o perioadă de probă pentru noii angajați timp de 90 de zile (*pentru orice poziție deschisă), investiție financiară și de efort pe care grupul de specialiști HR Recruto este pregătit să o facă în companiile partenere Recruto.

Toate companiile partenere beneficiază de un proces personalizat de recrutare, acces la baza de date a candidaților Recruto și preview la campaniile branded (*paid & free) special pregătite pentru recrutarea noului personal. Recrutăm noul personal omnichannel (platformele Facebook, LinkedIn, Google Services), dar și internal prin dezvoltarea paginii de partener (privată) și formular de contactare automatizat individual pentru fiecare companie.

Oferim un suport de clienți nemaiîntâlnit în România: insights stats despre campaniile în desfășurare și date în timp real despre progresul realizat pentru ocuparea pozițiilor deschise.

Garantăm pentru personalul recrutat de către specialiștii noștri!

Specialiștii Recruto sunt pregătiți să investească în compania ta! Garanția Recruto, unică în piața de resurse umane din România, reprezintă efortul nostru financiar și de timp alocat în compania ta: singura agenție de HR care se angajează să-ți recruteze gratuit personalul de care are nevoie compania ta!

Toți candidații Recruto sunt specializați, profesional istoric verificați și testați psihologic (certificat global) pentru a le oferi cele mai bune recomandări din piață muncii. În cazul în care, puțin probabil să se întâmple, nu ești mulțumit de personalul recrutat, Recruto se angajează să reia tot procesul anterior de recrutare: selecție, identificare și recrutare 100% gratuit pentru pozițiile neînchise.

Ești pregătit pentru colaborarea cu Recruto? 

Evoluția ta sau a companiei începe cu noi, Recruto. Fie că dorești un loc de muncă mai bun sau că vrei să-ți duci compania la un nou nivel ca achiziție de noi talente sau procesul general de recrutare noi îți stăm la dispoziție. Oferim o gamă largă de servicii de consultanță și echipa noastră cunoaște bine piața având ani de experiență în spate când vine vorba de recrutare.

Date de contact Recruto:
Suport: +40 312 298 277
Email[email protected]
Website: www.recruto.ro

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Lasă un răspuns

Newsletter

Sign up our newsletter to get update information, news, insight or promotions.
Translate »

Ești angajator și ai probleme cu recrutarea?
Te putem ajuta.