logo-blue

Un An Nou Fericit!

La multi ani!

Începutul lui 2024 este momentul perfect pentru a reflecta, a stabili obiective și a aborda provocările și oportunitățile cu o nouă energie și determinare. Anul Nou este ca o pagină albă, plină de posibilități și speranțe pentru viitor.

Fiecare dintre voi a adus unicitate și valoare în echipa noastră și suntem recunoscători pentru încrederea, dedicarea și pasiunea voastră în decursul anului 2023.

Realizările noastre din 2023

În acest an, Recruto a reușit să atingă câteva obiective cu care ne putem mândri. Am ajutat 58 dintre voi să vă găsiți locul de muncă pe care l-ați dorit. Ați lucrat cu peste 30 de companii de top, dedicându-vă un total de 115.000 de ore de muncă.

Angajamentul nostru pentru 2024

La Recruto, ne angajăm să fim alături de voi în acest nou capitol. Promitem să vă susținem în atingerea obiectivelor, să vă oferim oportunități noi și să vă ghidăm către succesul profesional.

Un an nou plin de succese!

Echipa Recruto vă urează un an nou plin de bucurie, prosperitate și realizări atât în carieră, cât și în viața personală. Să pornim împreună în acest nou început și să transformăm fiecare zi într-o aventură a reușitelor.

Mulțumim,
Echipa Reruto.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Newsletter

Sign up our newsletter to get update information, news, insight or promotions.
Translate »

Ești angajator și ai probleme cu recrutarea?
Te putem ajuta.