logo-blue

Atracții Turistice Ce Nu Ar Trebui Ratate În Olanda

Architects in office

Olanda, o țară fascinantă și plină de farmec, găzduiește o varietate uimitoare de atracții turistice. De la orașe pline de istorie la peisaje naturale uimitoare, Olanda oferă o gamă variată de atracții pentru călătorii de toate gusturile. Iată topul nostru al celor mai frumoase locuri pe care trebuie să le vizitați în Olanda:

1. Amsterdam

În acest oraș plin de viață, veți găsi o mulțime de atracții deosebite, cum ar fi Muzeul Van Gogh, Muzeul Rijksmuseum și Casa Anne Frank. Nu ratați o plimbare cu barca pe canalele Amsterdamului pentru a descoperi farmecul unic al orașului.

2. Keukenhof

Cunoscut și sub numele de „Grădina Europei”, Keukenhof este cel mai mare parc de flori din lume și un loc absolut fermecător în timpul sezonului de primăvară.

3. Zaanse Schans

Pentru o experiență autentică olandeză, nu ratați să vizitați Zaanse Schans, un sat tradițional cu mori de vânt, case de lemn și ateliere de meșteșugari. Aici puteți să învățați despre procesul tradițional de fabricare a brânzei la Muzeul Colecției de Brânză și să admirați meșteșugarii care lucrează în stilurile lor tradiționale.

4. Parcul Național Hoge Veluwe

Pentru iubitorii naturii, Parcul Național Hoge Veluwe oferă peisaje variate, de la păduri dese și dune de nisip la câmpii deschise și lacuri pitorești. Aici puteți explora pe jos sau cu bicicleta numeroase trasee și poteci, având șansa să întâlniți o varietate impresionantă de plante și animale sălbatice.

5. Giethoorn

Cunoscut și sub numele de „Veneția Nordului”, Giethoorn este un sat idilic situat în nordul Olandei, caracterizat de canalele sale linistite, podurile pitorești și casele tradiționale cu acoperișuri din paie.

Olanda are ceva special de oferit fiecărui vizitator. Cu aceste destinații de top, veți descoperi frumusețea și farmecul acestei țări extraordinare.

Vezi si despre Diferențele în Legislația dintre Olanda si România.

Cauți un job în străinătate? Contactează-ne:
📞 +40 312 298 277
✉️ [email protected]

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Newsletter

Sign up our newsletter to get update information, news, insight or promotions.
Translate »

Ești angajator și ai probleme cu recrutarea?
Te putem ajuta.