Joburi Disponibile

Noi dăm match carierei tale! Noul tău loc de muncă începe cu Recruto!

Proces Recrutare

Descoperă noul proces de recrutare din România! Noi schimbăm jocul!

Află mai multe despre Recruto

Testul gratuit de personalitate Recruto România

 

Locuri de munca | agentie de recrutare | locuri de munca bucuresti | locuri de munca timisoara | locuri de munca cluj | locuri de munca galati | locuri de munca tg mures | locuri de munca prahova.

Recruto este prima agenție din România care dorește să schimbe complet procesul de recrutare personal pentru companii printr-o nouă abordare financiară, dar și pentru crearea unui proces de recrutare personalizat pentru companii. Totodată crearea unui nou tip de parteneriat între agenție și candidații recrutați prin ședințe de consiliere în carieră și îndrumare profesională gratuită pe toată perioada colaborării.

Candidații Recruto sunt privilegiați!

 

Candidații Recruto beneficiază gratuit de testul de personalitate pentru revizuirea psihologică a profilului de candidat pentru documentația pieței, dar și pentru creșterea încrederii angajatorilor. Toată colaborarea dintre candidați și echipa de specialiști Recruto este complet gratuită, continuă, transparentă și sigură pentru viitorul carierei profesionale. Oferim colaborare pe termen lung complet gratuită pentru candidații Recruto: consiliere, îndrumare și oportunități din piață pentru o creștere accelerată a carierei tale profesionale. Aducem un plus valorii tale personale prin jobul perfect și siguranța locului de muncă.

Variabila psihologică caracterizată de cel mai mare grad de complexitate

 

Variabila psihologică caracterizată de cel mai mare grad de complexitate întrucât amintește simultan elementele de gândire, procese de învățare, sfera emoțională, motivație și percepție, suma acestor elemente jucând un rol foarte important în mediul profesional, atât pentru candidați, cât și pentru angajatori.

Pe baza rezultatelor obținute noi ne vom putea aplica expertiza în domeniul de consiliere în cariera profesională pentru a-ți găsi job-ul perfect.

 

Crește substanțial șansele programării unui interviu

 

Îmbogățește-ți CV-ul cu rezultatele testului de personalitate Recruto, certificat global. Crește-ți șansele programării unui interviu cu o companie mare și, implicit, șansele angajării la compania vizată.

Pe baza rezultatelor obținute noi ne vom putea aplica expertiza în domeniul de consiliere în cariera profesională pentru a-ți găsi job-ul perfect.

Ești pregătit pentru colaborarea cu Recruto?

 

Evoluția ta sau a companiei începe cu noi, Recruto. Fie că dorești un loc de muncă mai bun sau că vrei să-ți duci compania la un nou nivel ca achiziție de noi talente sau procesul general de recrutare noi îți stăm la dispoziție. Oferim o gamă largă de servicii de consultanță și echipa noastră cunoaște bine piața având ani de experiență în spate când vine vorba de recrutare.

Date de contact Recruto:
Suport: 031 860 6632
Email: [email protected]
Website: www.recruto.ro

Parcuge gratuit testul de personalitate Recruto! 

Completează formularul de contact din pagina: TEST DE PERSONALITATE și vei fi redirecționat automat către pagina de test.

*Atenție! Durata media de parcurgere a testului este de 15 minute! Te rugăm să alegi un spațiu în care să te poți concentra asupra testului fără să fi deranjat astfel încât rezultatele obținute să cât mai potrivite personalității tale!