Joburi Disponibile

Noi dăm match carierei tale! Noul tău loc de muncă începe cu Recruto!

Proces Recrutare

Descoperă noul proces de recrutare din România! Noi schimbăm jocul!

Află mai multe despre Recruto

Recruto implementează un nou proces de recrutare în România!

 

Recruto este prima agenție din România care dorește să schimbe complet procesul de recrutare personal pentru companii printr-o nouă abordare financiară, dar și pentru crearea unui proces de recrutare personalizat pentru companii. Totodată crearea unui nou tip de parteneriat între agenție și candidații recrutați prin ședințe de consiliere în carieră și îndrumare profesională gratuită pe toată perioada colaborării.

O nouă abordare în piața de HR din România: Nu plătești decât dacă ești mulțumit!

 

Recruto reprezintă singura și prima agenție din România care să ofere gratuit procesele de selecție, identificare și recrutare a personalului, dar și o perioadă de probă pentru noii angajați timp de 90 de zile (*pentru orice poziție deschisă), investiție financiară și de efort pe care grupul de specialiști HR Recruto este pregătit să o facă în companiile partenere Recruto.

Toate companiile partenere beneficiază de un proces personalizat de recrutare, acces la baza de date a candidaților Recruto și preview la campaniile branded (*paid & free) special pregătite pentru recrutarea noului personal. Recrutăm noul personal omnichannel (platformele Facebook, LinkedIn, Google Services), dar și internal prin dezvoltarea paginii de partener (privată) și formular de contactare automatizat individual pentru fiecare companie.

Oferim un suport de clienți nemaiîntâlnit în România: insights stats despre campaniile în desfășurare și date în timp real despre progresul realizat pentru ocuparea pozițiilor deschise.

 

Garantăm pentru personalul recrutat de către specialiștii noștri!

 

Specialiștii Recruto sunt pregătiți să investească în compania ta! Garanția Recruto, unică în piața de resurse umane din România, reprezintă efortul nostru financiar și de timp alocat în compania ta: singura agenție de HR care se angajează să-ți recruteze gratuit personalul de care are nevoie compania ta!

Toți candidații Recruto sunt specializați, profesional istoric verificați și testați psihologic (certificat global) pentru a le oferi cele mai bune recomandări din piață muncii. În cazul în care, puțin probabil să se întâmple, nu ești mulțumit de personalul recrutat, Recruto se angajează să reia tot procesul anterior de recrutare: selecție, identificare și recrutare 100% gratuit pentru pozițiile neînchise.

Schimbăm jocul pentru viitorii candidați Recruto!

 

Recruto este singura agenție de recrutare personal și consiliere în cariere care să ofere gratuit toate serviciile de dezvoltare profesională și instrumentele profesionale folosite pentru creșterea accelerată a carierei profesionale.

Candidații Recruto beneficiază gratuit de testul de personalitate pentru revizuirea psihologică a profilului de candidat pentru documentația pieței, dar și pentru creșterea încrederii angajatorilor. Toată colaborarea dintre candidați și echipa de specialiști Recruto este complet gratuită, continuă, transparentă și sigură pentru viitorul carierei profesionale. Oferim colaborare pe termen lung complet gratuită pentru candidații Recruto: consiliere, îndrumare și oportunități din piață pentru o creștere accelerată a carierei tale profesionale. Aducem un plus valorii tale personale prin jobul perfect și siguranța locului de muncă.

Variabila psihologică caracterizată de cel mai mare grad de complexitate întrucât amintește simultan elementele de gândire, procese de învățare, sfera emoțională, motivație și percepție, suma acestor elemente jucând un rol foarte important în mediul profesional, atât pentru candidați, cât și pentru angajatori de aceea oferim gratuit un test de personalitate specializat.

Ești pregătit pentru colaborarea cu Recruto?

 

Evoluția ta sau a companiei începe cu noi, Recruto. Fie că dorești un loc de muncă mai bun sau că vrei să-ți duci compania la un nou nivel ca achiziție de noi talente sau procesul general de recrutare noi îți stăm la dispoziție. Oferim o gamă largă de servicii de consultanță și echipa noastră cunoaște bine piața având ani de experiență în spate când vine vorba de recrutare.

Date de contact Recruto:
Suport: +40 743 098 272
Email: [email protected]
Website: www.recruto.ro