Joburi Disponibile

Noi dăm match carierei tale! Noul tău loc de muncă începe cu Recruto!

Proces Recrutare

Descoperă noul proces de recrutare din România! Noi schimbăm jocul!

Află mai multe despre Recruto

Recruto, partenerul tău spre succes!

 

Locuri de munca | agentie de recrutare | locuri de munca bucuresti | locuri de munca timisoara | locuri de munca cluj | locuri de munca galati | locuri de munca tg mures | locuri de munca prahova.

 

Deciziile potrivite în carieră îți pot schimba viața. Echipa perfectă poate schimba lumea de aceea scopul şi misiunea Recruto sunt asigurarea unei experienţe cât mai plăcută și productivă atât pentru angajatori, cât și pentru candidaţi, într-o piață a muncii tot mai dinamică și în continuă evoluție. Credem cu tărie că performanţa vine în mod natural atunci când eşti în locul potrivit şi suntem determinaţi să ajutăm fiecare companie și fiecare candidat să-și găsească drumul spre succes.

Noi suntem Recruto, prima agenție din România care dorește să schimbe complet procesul de recrutare personal pentru companii, dar și parteneriatul dintre candidați și agenție prin consiliere și îndrumare gratuită pe toată perioada colaborării.

Pentru candidații Recruto

 

Recruto este singura agenție de recrutare personal și consiliere în cariere care să ofere gratuit toate serviciile de dezvoltare profesională și instrumentele profesionale folosite pentru creșterea accelerată a carierei profesionale. Află mai multe despre serviciile noatre aici.

 

Candidații Recruto beneficiază gratuit de testul de personalitate pentru revizuirea psihologică a profilului de candidat pentru documentația pieței, dar și pentru creșterea încrederii angajatorilor. Toată colaborarea dintre candidați și echipa de specialiști Recruto este complet gratuită, continuă, transparentă și sigură pentru viitorul carierei profesionale. Oferim colaborare pe termen lung complet gratuită pentru candidații Recruto: consiliere, îndrumare și oportunități din piață pentru o creștere accelerată a carierei tale profesionale. Aducem un plus valorii tale personale prin jobul perfect și siguranța locului de muncă.

Variabila psihologică caracterizată de cel mai mare grad de complexitate întrucât amintește simultan elementele de gândire, procese de învățare, sfera emoțională, motivație și percepție, suma acestor elemente jucând un rol foarte important în mediul profesional, atât pentru candidați, cât și pentru angajatori de aceea oferim gratuit un test de personalitate specializat.

 

Pentru companiile partenere Recruto

 

Alegerea unei strategii corecte de recrutare este un factor determinant pentru reușita unei companii. Alege-ți personalul potrivit cu Recruto! Plătești doar dacă ești mulțumit de noii angajați! Folosim instrumente profesionale și personalizate prin metode psihologice demonstrate și teste de personalitate avansate ca să îți găsim cei mai relevanți candidați pentru pozițiile deschise.

Suntem singura agenție de recrutare din România care oferă serviciile de documentație, căutare și intermediere total gratuit pentru orice companie / orice poziție. Dacă nu ești mulțumit de candidații recrutați nu plătești absolut nimic! Percepem un comision fix doar după semnarea contractului final de muncă cu personalul recrutat de către noi! Află mai multe informații despre serviciile noastre de recrutare și consultanță HR aici.

 

Ești pregătit pentru colaborarea cu Recruto?

 

Evoluția ta sau a companiei începe cu noi, Recruto. Fie că dorești un loc de muncă mai bun sau că vrei să-ți duci compania la un nou nivel ca achiziție de noi talente sau procesul general de recrutare noi îți stăm la dispoziție. Oferim o gamă largă de servicii de consultanță și echipa noastră cunoaște bine piața având o ani de experiență în spate când vine vorba de recrutare.

Găsește datele noastre de contact aici și nu ezita să programezi un apel cu specialiștii HR Recruto. Noi suntem pregătiți să începem colaborarea!