Joburi Disponibile

Noi dăm match carierei tale! Noul tău loc de muncă începe cu Recruto!

Proces Recrutare

Descoperă noul proces de recrutare din România! Noi schimbăm jocul!

Află mai multe despre Recruto

Procesul de recrutare, mai greu decat pare?

 
Ca și companie în plină dezvoltare unul dintre cele mai grele lucruri este găsirea de oameni potriviți care să evolueze odată cu compania. Alegerea unei strategii corecte de recrutare este un factor determinant pentru foarte multe reușite sau eșecuri. Un studiu de piață din România arată că 1 din 7 companii recrutează în mod eficient. Da, companiile sunt confortabile cu ideea “cine e interesat ne caută”: cumpără un anunț de angajare, își plasează joburile disponibile pe LinkedIn sau pe alte platforme cu locuri de muncă și promovează salariul companiei tale, beneficiile și o experiență de lucru fantastică. Cercetările noastre arată, însă, că acest lucru nu mai este suficient. Într-o lume diversă a lucrătorilor, companiile trebuie să își diversifice aprovizionarea, să creeze un mini brand de angajare, să prioritizeze mobilitatea internă, să simplifice experiența candidaților și să folosească un proces mai bine optimizat și eficient decât cel standard.

Recrutorii, mai importanți ca niciodată

 

Recrutorii, partea umană a procesului, au devenit mai importanți ca niciodată. Să recunoaștem: recrutarea este un proces centrat pe oameni. Niciun instrument software nu poate evalua în mod adecvat potrivirea unei persoane cu locul de muncă, cu echipa sau cu compania dumneavoastră. Așadar, recrutorii, unul dintre cele mai importante locuri de muncă din HR, devin critici pentru succes. De aceea, modelul nostru de proces de recrutare având comision de 0% în primele 3 luni de la angajarea propriu-zisă este inovativ deoarece se promovează dezvoltarea relațiilor din angajat și angajator pe termen lung.

Ne aflăm într-o lume în care fiecare candidat are opțiuni. Dacă nu sunteți suficient de experimentați în procesul de angajare, să faceți din compania dvs. un loc uimitor de muncă și să folosiți aceste informații pentru a găsi candidați fantastici pentru locuri de muncă (atât în ​​interiorul, cât și în afara companiei), atunci o firmă de recrutare este ceea ce aveți nevoie pentru o dezvoltare prolifică a companiei dumneavoastră.

 

Recruto, specialiști HR

 

Recrutarea, prin însăși natura sa, este cel mai important lucru pe care îl fac organizațiile de resurse umane. Dacă nu găsiți cei mai buni, mai străluciți și mai aliniați oameni care să se alăture companiei dvs., toate celelalte procese de management și de afaceri vor eșua. Deci, recrutorii, la baza lor, fac una dintre cele mai strategice locuri de muncă din companie.

Dacă credeți că este timpul să vă transformați sau să reparați tehnologia de achiziție de noi talente sau procesul general de recrutare în compania dumneavoastră, noi Recruto suntem aici pentru a vă ajuta. Oferim o gamă largă de servicii de consultanță și echipa noastră cunoaște bine piața avand o ani de experiență în spate când vine vorba de recrutare.