Joburi Disponibile

Noi dăm match carierei tale! Noul tău loc de muncă începe cu Recruto!

Proces Recrutare

Descoperă noul proces de recrutare din România! Noi schimbăm jocul!

Află mai multe despre Recruto

Împreună cu cei de la HPDI creștem profesionaliști

 

Din 2001 şi până astăzi, creştem oameni prin tot ceea ce facem. HPDI nu este doar o companie. Suntem suma tuturor celor care ni s-au alăturat, suntem totalul experiențelor avute împreună cu sutele de companii cu care am colaborat. Am crescut împreună cu zecile de mii de participanți din programele noastre de training, teambuilding și coaching.

Nu vindem doar servicii, vindem de fapt simplitate

Când vorbim despre performanța unei organizații, vorbim așadar despre reușitele oamenilor care o formează si partenerii lor. Ca să putem îmbunății noțiuni precum profit, eficiență, performanță, avem nevoie de parteneri fara egal precum HPDI.

Aplică aici

Oferim test de personalitate gratuit pentru viitorii candidați Recruto.

 

Variabila psihologică caracterizată de cel mai mare grad de complexitate întrucât amintește simultan elementele de gândire, procese de învățare, sfera emoțională, motivație și percepție, suma acestor elemente jucând un rol foarte important în mediul profesional, atât pentru candidați, cât și pentru angajatori.

Pe baza rezultatelor obținute noi ne vom putea aplica expertiza în domeniul de consiliere în cariera profesională pentru a-ți găsi job-ul perfect.