Joburi Disponibile

Noi dăm match carierei tale! Noul tău loc de muncă începe cu Recruto!

Proces Recrutare

Descoperă noul proces de recrutare din România! Noi schimbăm jocul!

Află mai multe despre Recruto

ANG Luxury Properties

 

ANG Luxury Properties este o agenție imobiliară care deservește cumpărătorii și vânzătorii de proprietăți de lux din zona de Nord a Capitalei. Cu o performanță de peste 90 milioane de euro vânzări totale și 500 de milioane de euro în listări active, firma încheie peste o sută de oferte anual și a intermediat multe dintre cele mai mari vânzări rezidențiale ale orașului, inclusiv numeroase tranzacții record.

Companie imobiliară focusată exclusiv pe segmentul de lux

Daca ar fi sa vorbim despre abilitatile profesionale, putem spune ca oamenii de la ANG Luxury sunt perfectionisti, consultanți imobiliari ce se dezvoltă pe zi ce trece și își stabilesc obiective înalte de aceea au ales sa colaboreze cu noi, deoarece isi doresc colaborari bazate pe incredere si profesionalism.

Aplică aici

Oferim test de personalitate gratuit pentru viitorii candidați Recruto.

 

Variabila psihologică caracterizată de cel mai mare grad de complexitate întrucât amintește simultan elementele de gândire, procese de învățare, sfera emoțională, motivație și percepție, suma acestor elemente jucând un rol foarte important în mediul profesional, atât pentru candidați, cât și pentru angajatori.

Pe baza rezultatelor obținute noi ne vom putea aplica expertiza în domeniul de consiliere în cariera profesională pentru a-ți găsi job-ul perfect.