Joburi Disponibile

Noi dăm match carierei tale! Noul tău loc de muncă începe cu Recruto!

Proces Recrutare

Descoperă noul proces de recrutare din România! Noi schimbăm jocul!

Află mai multe despre Recruto

Găsește-ți noul loc de muncă împreună cu echipa noastră.

 

Noi suntem Recruto, prima agenție din România care dorește să schimbe complet procesul de recrutare personal pentru companii, dar și parteneriatul dintre candidați și agenție prin consiliere și îndrumare gratuită pe toată perioada colaborării.

O parte din categoriile în care activăm

Banking & Financiar

Logistică & Retail

Vânzări & Marketing

IT & Developing

Call Center & Suport

Producții & Asamblare

Printre clienții Recruto

Oferim test de personalitate gratuit pentru viitorii candidați Recruto.

 

Variabila psihologică caracterizată de cel mai mare grad de complexitate întrucât amintește simultan elementele de gândire, procese de învățare, sfera emoțională, motivație și percepție, suma acestor elemente jucând un rol foarte important în mediul profesional, atât pentru candidați, cât și pentru angajatori.

Pe baza rezultatelor obținute noi ne vom putea aplica expertiza în domeniul de consiliere în cariera profesională pentru a-ți găsi job-ul perfect.

Întrebări frecvente

Cum mă poate ajuta Recruto?

Recruto își îndrumă candidații spre cel mai potrivit loc de muncă, oferindu-le suport, instrumente de performanțe, siguranță la locul curent de muncă și consiliere constantă în carieră, totul gratuit pe perioada colaborării.

De ce să aleg Recruto?

Noi suntem Recruto, prima agenție din România care dorește să schimbe complet procesul de recrutare personal pentru companii, dar și parteneriatul dintre candidați și agenție prin consiliere și îndrumare gratuită pe toată perioada colaborării. Concept creat și susținut de către Monefy Business

Care sunt primii pași în colaborare?

Contactează-ne pentru primul interviu de cunoaștere, mai apoi specialiștii Recruto îți vor recomanda locuri de muncă pe baza rezultatelor testului de personalitate oferit gratuit de către Recruto și istoricul tău profesional.

Cum vă pot contacta?

Puteți discuta Live cu unul dintre specialiștii noștri folosind pluginul din dreapta-jos a ecranului sau puteți să ne contactați prin formularele de contact din website / email: [email protected] sau [email protected] sau suport telefonic: 031 860 6632.

Formular de contact