Joburi Disponibile

Noi dăm match carierei tale! Noul tău loc de muncă începe cu Recruto!

Proces Recrutare

Descoperă noul proces de recrutare din România! Noi schimbăm jocul!

Află mai multe despre Recruto

În căutarea candidatului aproape perfect: Principiul 80/20

În căutarea candidatului aproape perfect - Recruto

Atunci când cauți un loc de muncă, cerințele postului pot fi uneori prea amănunte. Chiar dacă ai impresia că ai găsit jobul ideal pentru tine, ai emoții să aplici deoarece nu îndeplinești 100% din criterii. Noi suntem aici ca să îți spunem că îndeplinirea în proporție de 100% a cerințelor locului de muncă nu este necesară. 

Căutarea unui loc de muncă

 

Căutarea unui loc de muncă poate fi un proces îndelungat, care diferă de la un candidat la altul. Educația de formare, experiența anterioară și aptitudinile individuale influențează în mod direct procesul de aplicare, făcându-l unic pentru fiecare.

Însă, cu siguranță te-ai întâlnit cu un post ideal pentru tine, dar să îndeplinești doar 4 din cele 5 criterii esențiale pentru job și să decizi să nu aplici pentru că ai fost demotivat. Nu ești singur în acest proces, deoarece numeroși candidați se simt descurajați dacă nu se percep 100% calificați pentru post, ceea ce îi conduce la ratarea unor oportunități excelente.

 

Principiul 80/20

 

Adevărul este că nu ai nevoie să reflecți în CV toate punctele menționate de angajator în poziția postului. Dacă îndeplinești 80% din criteriile cerute de el, ești suficient de calificat ca să aplici pentru acel loc de muncă. La urma urmei, listele afișate de angajatori descrie un angajat ideal, ceea ce este foarte greu de găsit. Un candidat aproape perfect este ceea ce își doresc intervievatorii, deoarece atât timp cât deții majoritatea competențelor necesare sunt mari șanse să te poți adapta postului.

Majoritatea angajatorilor urmăresc principiul 80/20: Dacă candidatul deține 80% din competențele necesare postului, restul de 20% le poate dobândi după angajare. Numeroase companii oferă programe de training la angajare, sau vei petrece câteva săptămâni învățând dinamica postului de la angajații existenți. De cele mai multe ori vei avea timp să te familiarizezi și să dobândești restul de 20% de cerințe.

Găsirea locului de muncă ideal este un proces complex, care poate dura de la câteva săptămâni la câteva luni. Lasă-ne să te ajutăm să îți găsim jobul perfect! Colaborarea cu Recruto te va ajuta să găsești un loc de muncă mai bun, care să ți se potrivească. Recomandările noastre se bazează pe rezultatele testului tău de personalitate, CV-ului tău și ale ședințelor de consiliere cu specialiștii noștri.

 

Ești pregătit pentru colaborarea cu Recruto?

 

Evoluția ta sau a companiei începe cu noi, Recruto. Fie că dorești un loc de muncă mai bun sau că vrei să-ți duci compania la un nou nivel ca achiziție de noi talente sau procesul general de recrutare noi îți stăm la dispoziție. Oferim o gamă largă de servicii de consultanță și echipa noastră cunoaște bine piața având ani de experiență în spate când vine vorba de recrutare.

Date de contact Recruto:
Suport: +40 743 098 272
Email: [email protected]
Website: www.recruto.ro

 

Parcuge gratuit testul de personalitate Recruto! 

Completează formularul de contact din pagina: TEST DE PERSONALITATE și vei fi redirecționat automat către pagina de test.

*Atenție! Durata media de parcurgere a testului este de 15 minute! Te rugăm să alegi un spațiu în care să te poți concentra asupra testului fără să fi deranjat astfel încât rezultatele obținute să cât mai potrivite personalității tale!