Joburi Disponibile

Noi dăm match carierei tale! Noul tău loc de muncă începe cu Recruto!

Proces Recrutare

Descoperă noul proces de recrutare din România! Noi schimbăm jocul!

Află mai multe despre Recruto

Descoperă trăsăturile de personalitate prin parcurgerea testul Big Five

Descoperă la ce ești bun prin parcurgerea testul Big Five - Recruto

Testele de personalitate sunt adesea folosite în psihologie pentru a ajuta la rafinarea diagnosticelor, precum și în afaceri pentru a evalua potențialii candidați și pentru a ajuta la construirea de echipe coezive. De asemenea, pot ajuta oamenii să-și înțeleagă mai bine punctele forte și punctele slabe, astfel încât să poată deveni cea mai bună versiune a lor înșiși. Chiar și cei mai conștienți de sine au puncte oarbe personale, deoarece natura conștientizării de sine este ea însăși limitată.

Ca individ, atunci când te întrebi „De ce ar trebui să fac un test de personalitate”, ceea ce de fapt ar trebui să afli este ce post de muncă poate te poate ajuta în dezvoltarea ta profesională și personală. Când sapi adânc pentru a te înțelege pe tine însuți, ești capabil să-ți identifici punctele forte, să-ți transformi punctele slabe în atuuri și să-ți folosești întreaga personalitate pentru a realiza orice îți dorești în viață. Examinându-te printr-o lentilă externă, vei dezvălui perspective pe care nu le poți aduna din interior.

 

Înțelege-te mai bine 

 

Obținerea unei înțelegeri obiective și aprofundate a ta este unul dintre motivele principale pentru a explora testarea personalității. Cei mai mulți dintre noi suntem familiarizați cu unele dintre punctele noastre forte și unele dintre slăbiciunile noastre – dar nu toate. Fără o imagine completă a ambelor, ești împiedicat de excesul de încredere, de îndoiala de sine sau de lipsa de claritate – sau de toate trei. Testarea personalității creează o mai mare conștientizare de sine, astfel încât vei opera cu un pachet complet de cărți.

 

Cunoaște-ți abilitățile 

 

Când lucrezi spre un obiectiv, încrederea în tine este cheia. Fără încredere în sine, ești blocat în ceea ce ar putea merge prost, de ce te simți inadecvat și cum ai eșuat în trecut. Testele de personalitate pot spori încrederea, deoarece sunt concepute pentru a-ți dezvălui punctele forte, astfel încât să le poți folosi pentru a-ți transforma viața. Când știi care sunt talentele tale, poți să te folosești de ele ca un instrument pentru a obține ceea ce îți dorești.

 

Lucrează la punctele slabe 

 

Este la fel de important să-ți înțelegi bine punctele slabe, dar nu neapărat pentru a le putea remedia. Cea mai eficientă strategie de dezvoltare personală este să vedeți punctele slabe ca puncte forte. Orice slăbiciune are un revers care este benefic. Dacă discuțiile mici nu sunt punctul tău forte, probabil că ești bine adaptat la conversații mai profunde și mai semnificative, ceea ce îți îmbunătățește capacitatea de relație. Cu ajutorul unui inventar de personalitate, ești capabil să-ți încadrezi punctele slabe în contextul mai mare al punctelor tale forte.

Ia decizii potrivite pentru cariera ta 

 

De ce sunt testele de personalitate atât de eficiente? Ele oferă direcție. Testele de personalitate te ajută să-ți descoperi interesele, abilitățile și aptitudinile, care intră în joc atunci când vrei să-ți dezvolți cariera. Cu cât înțelegi mai bine ce expertiză ai și ce vrei într-o carieră, cu atât ești mai echipat pentru a-ți găsi locul în lumea muncii.

Ești pregătit pentru colaborarea cu Recruto? 

 

Evoluția ta sau a companiei începe cu noi, Recruto. Fie că dorești un loc de muncă mai bun sau că vrei să-ți duci compania la un nou nivel ca achiziție de noi talente sau procesul general de recrutare noi îți stăm la dispoziție. Oferim o gamă largă de servicii de consultanță și echipa noastră cunoaște bine piața având ani de experiență în spate când vine vorba de recrutare.

Date de contact Recruto:
Suport: 031 860 6632
Email: [email protected]
Website: www.recruto.ro

 

Parcurge gratuit testul de personalitate Recruto 

 

Completează formularul de contact din pagina: TEST DE PERSONALITATE și vei fi redirecționat automat către pagina de test.

*Atenție! Durata media de parcurgere a testului este de 15 minute! Te rugăm să alegi un spațiu în care să te poți concentra asupra testului fără să fi deranjat astfel încât rezultatele obținute să cât mai potrivite personalității tale.