Joburi Disponibile

Noi dăm match carierei tale! Noul tău loc de muncă începe cu Recruto!

Proces Recrutare

Descoperă noul proces de recrutare din România! Noi schimbăm jocul!

Află mai multe despre Recruto

De ce recrutarea personalului este o investiție, nu o cheltuială

De ce recrutarea personalului este o investiție, nu o cheltuială - Recruto

Angajarea este una dintre cele mai mari provocări, dar și printre cele mai importante aspecte ale conducerii unei afaceri. O treabă bine făcută necesită mult timp, gândire și energie. Cele mai bune companii sunt capabile să exceleze datorită forței de muncă. Oricât de puternici ar fi fondatorii sau oamenii din vârful scării organizaționale, pentru a crește, va trebui să găsești angajați care să aducă valoare companiei.

Cu cât afacerea se dezvoltă, angajații vor primi responsabilități mai importante. Atunci când nu sunt în măsură să le gestioneze, este în joc succesul afacerii. Acest lucru face ca un proces de angajare eficient să fie o necesitate absolută pentru fiecare companie, în special pentru cele în creștere. În plus, există o serie de efecte pozitive care vin odată cu recrutarea puternică a angajaților.

Iată 4 motive pentru care costurile de recrutare ar trebui să fie văzute ca o investiție, nu ca o cheltuială.

Vei găsi cei mai buni oameni care să te ajute să reușești 

 

Cel mai evident motiv pentru a depune efort în angajare este acela de a găsi cei mai buni angajați. În cadrul oricărei companii, a avea o echipă care se poate ocupa de responsabilități importante și poate reuși în rolurile lor va clădi drumul spre succes. Indiferent dacă forța de muncă este de cinci sau 500, angajații de înaltă calitate vor oferi muncă de înaltă calitate. Ei vor construi produse mai bune, vor crea procese mai robuste, vor vinde mai mult și vor menține relații mai bune cu clienții; toate elementele de bază ale unei afaceri de succes.

 

Lucrul cu oameni grozavi îți face viața mai ușoară

 

Deși poate dura mult timp și energie în avans, pe care s-ar putea să simți că nu le ai, recurtarea omenilor de success va da roade. În loc să fii nevoit să-i microgestionezi pe cei de sub tine sau să-ți asumi muncă suplimentară, vei putea avea încredere în angajații tăi. Această credință va diminua stresul, timpul și energia pe care trebuie să le acorzi, astfel încât să poți depune mai mult efort în lucrurile pe care trebuie să le gestionezi.

 

Vei învăța să creezi o experiență mai bună pentru angajați

 

Investiția în procesul de angajare te va forța să iei în considerare experiența angajaților tăi. Oamenii sunt interesați de beneficiile și stilul de viață care provin din munca la compania ta. Prin crearea unui proces de angajare robust, va trebui să prezinți avantajele și beneficiile companiei tale. Acest lucru te va îndemna să privești în interior și să evaluezi cultura organizațională. Va trebui să găsești modalități de a face fericiți angajații noi, dar și pe cei existenți.

Pe măsură ce aduci noi angajați în afacerea ta, poate fi foarte dăunător să-i pierzi pe cei vechi. Luând în considerare beneficiile și stilul de viață al angajaților, veți menține pe toți fericiți și veți reduce angajările pe care ai putea fi nevoiți să le faci în viitor pentru a înlocui pe oricine renunță.

Vei îmbunătăți reputația mărcii

 

Un proces de angajare puternic aduce beneficii mari mărcii tale.

În primul rând, va pune afacerea ta în fața mai multor oameni. Vei fi nevoit să găsești cele mai bune canale de recrutare și, în consecință, mai mulți oameni vor afla despre compania ta. Acest lucru ar putea duce, în mod tangenţial, la mai multe vânzări şi o mai mare conştientizare.

În al doilea rând, un proces puternic de angajare va crea sentimente mai bune față de compania ta. Există multe afaceri care nu se ocupă într-un mod respectuos de potențialii angajați: durează prea mult să răspundă, nu sunt transparenți în timpul procesului și lasă oamenii cu un gust amar. Aceasta este o mare problemă. Oamenii vor răspândi vestea despre experiența lor proastă, ceea ce va răni recrutarea în viitor. În plus, oamenii pe care îi refuzi acum s-ar putea să se potrivească foarte bine pentru compania ta în câțiva ani. Dacă ai un proces transparent și fără întreruperi, ei vor fi mai predispuși să se întoarcă pentru un loc de muncă în viitor. În caz contrar, atunci când sunt pregătiți pentru roluri extinse, nici măcar nu vor lua în considerare afacerea ta.

Ești pregătit pentru colaborarea cu Recruto? 

 

Evoluția ta sau a companiei tale începe cu noi, echipa Recruto. Fie că dorești un loc de muncă mai bun sau că vrei să-ți duci compania la un nou nivel prin achiziție de noi talente sau procesul general de recrutare, noi îți stăm la dispoziție. Oferim o gamă largă de servicii de consultanță și echipa noastră cunoaște bine piața având ani de experiență în spate în domeniul recrutării.

Date de contact Recruto:
Suport: +40 743 098 272
Email: [email protected]
Website: www.recruto.ro

Întrebări frecvente

Cum mă poate ajuta Recruto?
Accesează gratuit baza de candidați Recruto și accelerează creșterea companiei tale cu personalul potrivit recrutat de către specialiștii noștri. Dacă nu ești mulțumit de către noii angajați de la Recruto nu plătești absolut nimic!
De ce să aleg Recruto?
Noi suntem Recruto, prima agenție din România care dorește să schimbe complet procesul de recrutare personal pentru companii, dar și parteneriatul dintre candidați și agenție prin consiliere și îndrumare gratuită pe toată perioada colaborării.
Care sunt primii pași în colaborare?
Programează primul call cu echipa Recruto pentru a identifica împreună nevoile HR din compania ta, mai apoi specialiștii noștri vor crea un proces personalizat de recrutare prin care să beneficiezi doar de candidați relevanți pe termen lung.
Cum vă pot contacta?
Puteți discuta Live cu unul dintre specialiștii noștri folosind pluginul din dreapta-jos a ecranului sau puteți să ne contactați prin formularele de contact din website / email: [email protected] sau suport telefonic: +40 743 098 272.