Joburi Disponibile

Noi dăm match carierei tale! Noul tău loc de muncă începe cu Recruto!

Proces Recrutare

Descoperă noul proces de recrutare din România! Noi schimbăm jocul!

Află mai multe despre Recruto

Partenerul tău de încredere pentru cariera profesională.

 

Candidații Recruto beneficiază gratuit de testul de personalitate pentru revizuirea psihologică a profilului de candidat pentru documentația pieței, dar și pentru creșterea încrederii angajatorilor. Toată colaborarea dintre candidați și echipa de specialiști Recruto este complet gratuită, continuă, transparentă și sigură pentru viitorul carierei profesionale.

Consultanță complet gratuită în cariera profesională cu Recruto.

Oferim colaborare pe termen lung complet gratuită pentru candadiții Recruto: consiliere, îndrumare și oportunități din piață pentru o creștere accelerată a carierei tale profesionale. Aducem un plus valorii tale personale prin jobul perfect și siguranța locului de muncă.

Printre clienții Recruto

Locuri de munca | agentie de recrutare | locuri de munca bucuresti | locuri de munca timisoara | locuri de munca cluj | locuri de munca galati | locuri de munca tg mures | locuri de munca prahova.
Locuri de munca | agentie de recrutare | locuri de munca bucuresti | locuri de munca timisoara | locuri de munca cluj | locuri de munca galati | locuri de munca tg mures | locuri de munca prahova.
Locuri de munca | agentie de recrutare | locuri de munca bucuresti | locuri de munca timisoara | locuri de munca cluj | locuri de munca galati | locuri de munca tg mures | locuri de munca prahova.

Cum funcționează procesul Recruto?

Consiliere

Recomandări

Loc de muncă

Suport

Interviu cu echipa Recruto

 

Programează un call cu specialiștii Recruto, discută cu noi nevoile carierei tale profesionale, iar noi îți punem la dispoziție toate instrumentele necesare pentru creșterea accelerată a carierei tale.

Pe baza rezultatelor testului de personalitate pe care Recruto îl pune gratuit la dispoziția candidaților și istoricul lor profesional, noi vom putea realiza documentația completă pentru a-ți sugera cele mai bune locuri de muncă pentru tine.

Oportunități din piață

 

După realizarea primului pas, în cel mai scurt timp posibil, Recruto îți va recomanda primele locuri de muncă potrivite personalitații tale pentru ați oferi oportunitatea creșterii carierei profesionale.

Echipa noastră se va ocupa în totalitate de documentație, discuțiile incipiente cu companii potențiale pentru cariera ta, stabilirea primelor interviuri și șansa unui nou loc de muncă perfect pentru tine, tot procesul absolut gratuit, fiind printre singurele agenții din România care să ofere consultanță și colaborare complet gratuită candidaților.

Siguranță și transparență

 

Nu doar în perioada de probă a noului tău loc de muncă, dar și pe toată perioada contractuală cu noua companie la care lucrezi, Recruto se va ocupa de siguranța carierei tale prin asigurări financiare și contractuale dintre tine și noua companie.

Recruto va fi îngerul păzitor al carierei tale profesionale. Află în următorul pas unul dintre cele mai mari avantaje ale colaborării cu noi, singura agenție de recrutare din România care să ofere asta!

Suport gratuit

 

Recruto schimbă jocul în piața din Romania, nu doar din punct de vedere financiar pentru candidați și companii, dar și pentru că suntem singura agenție de recrutare din țară care să se documenteze constant pentru viitorul carierei tale, indiferent de actuala poziție obținută!

Chiar dacă în momentul curent ai un loc de muncă stabil și ești mulțumit de serviciile noastre anterioare, Recruto se va asigura să îți ofere constant cele mai bune oportunități din piață care să-ți ofere avantaje mai bune carierei tale profesionale.

Oferim test de personalitate gratuit pentru viitorii candidați Recruto.

 

Variabila psihologică caracterizată de cel mai mare grad de complexitate întrucât amintește simultan elementele de gândire, procese de învățare, sfera emoțională, motivație și percepție, suma acestor elemente jucând un rol foarte important în mediul profesional, atât pentru candidați, cât și pentru angajatori.

Pe baza rezultatelor obținute noi ne vom putea aplica expertiza în domeniul de consiliere în cariera profesională pentru a-ți găsi job-ul perfect.

Ultimele articole Recruto

Întrebări frecvente

Cum mă poate ajuta Recruto?

Recruto își îndrumă candidații spre cel mai potrivit loc de muncă, oferindu-le suport, instrumente de performanțe, siguranță la locul curent de muncă și consiliere constantă în carieră, totul gratuit pe perioada colaborării.

De ce să aleg Recruto?

Noi suntem Recruto, prima agenție din România care dorește să schimbe complet procesul de recrutare personal pentru companii, dar și parteneriatul dintre candidați și agenție prin consiliere și îndrumare gratuită pe toată perioada colaborării.

Care sunt primii pași în colaborare?

Contactează-ne pentru primul interviu de cunoaștere, mai apoi specialiștii Recruto îți vor recomanda locuri de muncă pe baza rezultatelor testului de personalitate oferit gratuit de către Recruto și istoricul tău profesional.

Cum vă pot contacta?

Puteți discuta Live cu unul dintre specialiștii noștri folosind pluginul din dreapta-jos a ecranului sau puteți să ne contactați prin formularele de contact din website / email: [email protected] sau suport telefonic: +40 743 098 272.

Formular de contact