Joburi Disponibile

Noi dăm match carierei tale! Noul tău loc de muncă începe cu Recruto!

Proces Recrutare

Descoperă noul proces de recrutare din România! Noi schimbăm jocul!

Află mai multe despre Recruto

Plănuiește-ți viitorul

Găsim un job potrivit carierei tale

Candidații Recruto beneficiază gratuit de testul de personalitate pentru revizuirea psihologică a profilului de candidat pentru documentația pieței, dar și pentru creșterea încrederii angajatorilor. Toată colaborarea dintre candidați și echipa de specialiști Recruto este complet gratuită, continuă, transparentă și sigură pentru viitorul carierei profesionale.

Consiliere Recruto complet gratuită

Consiliere, îndrumare și oportunități din piață pentru o creștere accelerată a carierei tale profesionale. Aducem un plus valorii tale personale prin jobul perfect și siguranța locului de muncă.

!

Interviu

!

Consiliere

!

Loc de muncă

Interviu cu specialiștii HR Recruto

Programează un call cu specialiștii Recruto, discută cu noi nevoile carierei tale profesionale, iar noi îți punem la dispoziție toate instrumentele necesare pentru creșterea accelerată a carierei tale.

Interviu cu specialiștii Recruto

Programează un call cu specialiștii Recruto, discută cu noi nevoile carierei tale profesionale, iar noi îți punem la dispoziție toate instrumentele necesare pentru creșterea accelerată a carierei tale.

Oportunități din piață

După realizarea primului pas, în cel mai scurt timp posibil, Recruto îți va recomanda primele locuri de muncă potrivite personalitații tale pentru ați oferi oportunitatea creșterii carierei profesionale.

Siguranță și transparență

Pe toată perioada contractuală cu noua companie la care lucrezi, Recruto se va ocupa de siguranța carierei tale prin asigurări financiare și contractuale dintre tine și noua companie.

Consultanță gratuită

Chiar dacă în momentul curent ai un loc de muncă stabil și ești mulțumit de serviciile noastre anterioare, Recruto se va asigura să îți ofere constant cele mai bune oportunități din piață.

Obține consiliere gratuită etapizată în mai multe ședințe alături de specialiștii Recruto. Noi te protejăm la locul tău muncă, oferim transparență completă, dar și noutăți despre piață și noi oportunități de dezvoltare personală.

Locuri de munca | agentie de recrutare | locuri de munca bucuresti | locuri de munca timisoara | locuri de munca cluj | locuri de munca galati | locuri de munca tg mures | locuri de munca prahova.

Printre clienții Recruto

Oferim test de personalitate gratuit pentru viitorii candidați Recruto.

 

Variabila psihologică caracterizată de cel mai mare grad de complexitate întrucât amintește simultan elementele de gândire, procese de învățare, sfera emoțională, motivație și percepție, suma acestor elemente jucând un rol foarte important în mediul profesional, atât pentru candidați, cât și pentru angajatori.

Pe baza rezultatelor obținute noi ne vom putea aplica expertiza în domeniul de consiliere în cariera profesională pentru a-ți găsi job-ul perfect.

Întrebări frecvente

Cum mă poate ajuta Recruto?

Recruto își îndrumă candidații spre cel mai potrivit loc de muncă, oferindu-le suport, instrumente de performanțe, siguranță la locul curent de muncă și consiliere constantă în carieră, totul gratuit pe perioada colaborării.

De ce să aleg Recruto?

Noi suntem Recruto, prima agenție din România care dorește să schimbe complet procesul de recrutare personal pentru companii, dar și parteneriatul dintre candidați și agenție prin consiliere și îndrumare gratuită pe toată perioada colaborării.

Cum vă pot contacta?

Puteți discuta Live cu unul dintre specialiștii noștri folosind pluginul din dreapta-jos a ecranului sau puteți să ne contactați prin formularele de contact din website / email: [email protected] sau [email protected] sau suport telefonic: 031 860 6632.

Contactează-ne acum!

Locuri de munca | agentie de recrutare | locuri de munca bucuresti | locuri de munca timisoara | locuri de munca cluj | locuri de munca galati | locuri de munca tg mures | locuri de munca prahova.

Contact Recruto

031 860 6632

Iuliu Maniu 6L, Etaj 1, București