Joburi Disponibile

Noi dăm match carierei tale! Noul tău loc de muncă începe cu Recruto!

Proces Recrutare

Descoperă noul proces de recrutare din România! Noi schimbăm jocul!

Află mai multe despre Recruto

Angajăm noi colegi de partea de vânzare în București, Cluj-Napoca și Oradea!

 

Locuri de munca | agentie de recrutare | locuri de munca bucuresti | locuri de munca timisoara | locuri de munca cluj | locuri de munca galati | locuri de munca tg mures | locuri de munca prahova.

Recruto este prima agenție din România care dorește să schimbe complet procesul de recrutare personal pentru companii printr-o nouă abordare financiară, dar și pentru crearea unui proces de recrutare personalizat pentru companii. Totodată crearea unui nou tip de parteneriat între agenție și candidații recrutați prin ședințe de consiliere în carieră și îndrumare profesională gratuită pe toată perioada colaborării.

Parteneri mulțumiți – candidați mulțumiți!

 

Toate companiile partenere beneficiază de un proces personalizat de recrutare, acces la baza de date a candidaților Recruto și preview la campaniile branded (*paid & free) special pregătite pentru recrutarea noului personal. Recrutăm noul personal omnichannel (platformele Facebook, LinkedIn, Google Services), dar și internal prin dezvoltarea paginii de partener (privată) și formular de contactare automatizat individual pentru fiecare companie.

 

Toate companiile partenere reprezintă branduri premium din România! 

 

Nu doar îți găsim locul de muncă personalizat pentru tine, dar lista de companii partenere Recruto reprezintă branduri consacrate în București și în țară!

Avem zeci de poziții deschise pentru companiile partenere axate pe partea de vânzare B2B & B2C (inclusiv imobiliare).

Printre pozițiile deschise la Recruto se află și: Real Estate Agent (Napoca Imobiliare – Cluj-Napoca și Oradea), B2B Sales Representative (Recruto România și AneSPA), Recrutor (ANG Luxury Properties), cofetar (Ancore Confiserie), dar și poziții deschise pentru persoanele la început de carieră (fără experiență): B2B Sales Representative, Real Estate Agent, B2B / B2C Salesman, Headhunter / Recrutor.

 

Oferim testul de personalitate Recruto gratuit pentru toți candidații noștri!

 

Recruto este singura agenție de recrutare personal și consiliere în cariere care să ofere gratuit toate serviciile de dezvoltare profesională și instrumentele profesionale folosite pentru creșterea accelerată a carierei profesionale.

Candidații Recruto beneficiază gratuit de testul de personalitate pentru revizuirea psihologică a profilului de candidat pentru documentația pieței, dar și pentru creșterea încrederii angajatorilor. Toată colaborarea dintre candidați și echipa de specialiști Recruto este complet gratuită, continuă, transparentă și sigură pentru viitorul carierei profesionale. Oferim colaborare pe termen lung complet gratuită pentru candidații Recruto: consiliere, îndrumare și oportunități din piață pentru o creștere accelerată a carierei tale profesionale. Aducem un plus valorii tale personale prin jobul perfect și siguranța locului de muncă.

Variabila psihologică caracterizată de cel mai mare grad de complexitate întrucât amintește simultan elementele de gândire, procese de învățare, sfera emoțională, motivație și percepție, suma acestor elemente jucând un rol foarte important în mediul profesional, atât pentru candidați, cât și pentru angajatori de aceea oferim gratuit un test de personalitate specializat.

Ești pregătit pentru colaborarea cu Recruto?

 

Evoluția ta sau a companiei începe cu noi, Recruto. Fie că dorești un loc de muncă mai bun sau că vrei să-ți duci compania la un nou nivel ca achiziție de noi talente sau procesul general de recrutare noi îți stăm la dispoziție. Oferim o gamă largă de servicii de consultanță și echipa noastră cunoaște bine piața având ani de experiență în spate când vine vorba de recrutare.

Date de contact Recruto:
Suport: 031 860 6632
Email: [email protected]
Website: www.recruto.ro