Joburi Disponibile

Noi dăm match carierei tale! Noul tău loc de muncă începe cu Recruto!

Proces Recrutare

Descoperă noul proces de recrutare din România! Noi schimbăm jocul!

Află mai multe despre Recruto

5 lucruri pe care să nu le faci la interviul de angajare

5 lucruri pe care să nu le faci la interviul de angajare - Recruto

Când aplici la un loc de muncă, este comun să crezi că recrutorii îți evaluează doar pregătirea, experiența de muncă și abilitățile. Poate fi adevărat, dar doar pentru faza inițială. Nu uita că, desi poți avea abilitățile și cunoștințele potrivite pe care companiile le caută, recrutorii și managerii de angajare pot ignora cererea ta de angajare pe baza comportamentelor neadecvate în timpul interviului.

Primele impresii rămân. În ceea ce privește interviurile de angajare, trebuie să te prezinți ca un profesionist care demonstrează un comportament adecvat.

Există mai multe lucruri care pot merge prost în timpul unui interviu și care îți pot afecta șansele de a obține acel loc de muncă. Recruitorii pot ignora câteva dintre ele, dar mai multe greșeli îi vor face să își piardă interesul în tine.

Deci, care sunt greșelile comune pe care le fac candidații pentru a se descalifica de la post? Iată cinci lucruri pe care nu ar trebui să le faci într-un interviu de angajare:

1. Să fii arogant

 

Evită aroganța în timpul interviului. Afișarea mândriei îi poate face pe intervievatori să se simtă ca și cum le-ai vorbi de sus. În schimb, discută despre abilitățile și realizările tale și evidențiază modul în care acestea pot ajuta compania. Nu uita să o faci într-o manieră simplă, nu lăudabilă.

 

2. Să eviți contactul vizual 

 

Evită să privești în jos sau să refuzi să privești ochii intervievatorului. Acesta ar putea interpreta greșit acest lucru ca pe un semn de slăbiciune sau de minciună. În schimb, întâlnește ochii intervievatorului în mod natural în timp ce vorbiți. Dacă te simți agitat, imaginează-ți că ai o conversație cu un prieten și privește-l pe intervievator așa cum ai face în timpul unei conversații cotidiene.

 

3. Să întârzii

 

Evită să ajungi târziu la interviu. Întârzierea implică faptul că nu îți pasă de poziție și nu respecti timpul intervievatorului. În schimb, încearcă să ajungi cu câteva minute mai devreme pentru a te prezenta personalului și pentru a avea timp să te aduni înainte de interviu.

 

4. Să ajungi prea devreme

 

Evită să vii cu mai mult de 10 minute mai devreme. O sosire prea devreme ar putea fi incomodă pentru intervievatori, determinându-i să se grăbească prin alte inteviuri cu potențiali candidați și să vină frustrați la interviul cu tine. În schimb, dacă ajungi cu mai mult de 10 minute mai devreme, așteaptă în mașină sau în afara clădirii și revizuie documentele interviului. Când este cazul, intră înăuntru și prezintă-te la recepție.

 

5. Să minți

 

Evită să minți în legătură cu educația, experiența sau abilitățile tale. Un intervievator care te surprinde într-o minciună s-ar putea să decidă încheierea imediată a interviului. Dacă compania te angajează pe baza unei minciuni, s-ar putea aștepta ca tu să îndeplinești sarcini pentru care nu ești pregătit. În schimb, răspunde sincer la întrebările despre calificările tale pentru poziție. Exprimă-ți dorința de a învăța lucruri noi și ia-ți angajamentul de a-ți îmbunătăți performanța la locul de muncă.

 

Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile pe care nu ar trebui să le faci într-un interviu. Dacă îți dorești slujba, faci ca prima impresie să conteze. Verifică-ți aspectul și fii profesionist. O combinație de cunoștințe și abilități potrivite, comportament și personalitate îți vor crește șansele de a fi angajat.

 

Găsește-ți jobul ideal cu Recruto

 

Recruto resprezintă prima agenție din România care dorește să schimbe complet procesul de recrutare de personal pentru companii, dar și parteneriatul dintre candidați și agenție prin consiliere și îndrumare gratuită pe toată perioada colaborării.

Programează un apel cu specialiștii Recruto, discută cu noi nevoile carierei tale profesionale, iar noi îți punem la dispoziție toate instrumentele necesare pentru creșterea accelerată a carierei tale.

Ești pregătit pentru colaborarea cu Recruto? 

 

Evoluția ta sau a companiei începe cu noi, Recruto. Fie că dorești un loc de muncă mai bun sau că vrei să-ți duci compania la un nou nivel ca achiziție de noi talente sau procesul general de recrutare noi îți stăm la dispoziție. Oferim o gamă largă de servicii de consultanță și echipa noastră cunoaște bine piața având ani de experiență în spate când vine vorba de recrutare.

Date de contact Recruto:
Suport: +40 743 098 272
Email: [email protected]
Website: www.recruto.ro

Întrebări frecvente

Cum mă poate ajuta Recruto?
Accesează gratuit baza de candidați Recruto și accelerează creșterea companiei tale cu personalul potrivit recrutat de către specialiștii noștri. Dacă nu ești mulțumit de către noii angajați de la Recruto nu plătești absolut nimic!
De ce să aleg Recruto?
Noi suntem Recruto, prima agenție din România care dorește să schimbe complet procesul de recrutare personal pentru companii, dar și parteneriatul dintre candidați și agenție prin consiliere și îndrumare gratuită pe toată perioada colaborării.
Care sunt primii pași în colaborare?
Programează primul call cu echipa Recruto pentru a identifica împreună nevoile HR din compania ta, mai apoi specialiștii noștri vor crea un proces personalizat de recrutare prin care să beneficiezi doar de candidați relevanți pe termen lung.
Cum vă pot contacta?
Puteți discuta Live cu unul dintre specialiștii noștri folosind pluginul din dreapta-jos a ecranului sau puteți să ne contactați prin formularele de contact din website / email: [email protected] sau suport telefonic: +40 743 098 272.